30/09/2020 30/09/2020 Συνάντηση με την Υπεύθυνη του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου «ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», που εκπέμπει στα 95,4 FM, κα Αργυρένια Παραμάνη, και τους συνεργάτες του Σταθμού είχε χθες το απόγευμα (Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου...
30 Σεπτεμβρίου, 2020 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2020 - 14:22

Ευχαριστίες από τον Μητρ. Σύρου στους ανθρώπους του ραδιοφώνου

Διαδώστε:
Ευχαριστίες από τον Μητρ. Σύρου στους ανθρώπους του ραδιοφώνου

Συνάντηση με την Υπεύθυνη του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου «ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», που εκπέμπει στα 95,4 FM, κα Αργυρένια Παραμάνη, και τους συνεργάτες του Σταθμού είχε χθες το απόγευμα (Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε άπαντες για την προσφορά τους στην ιεραποστολική αυτή δράση της Μητροπόλεως, συζήτησε τον προγραμματισμό της νέας ραδιοφωνικής χρονιάς και αντάλλαξε απόψεις για το πρόγραμμα και την πορεία του, η οποία εφέτος θα έχει αναφορά στην επέτειο των 200 ετών από την κήρυξη του Αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821.

Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ για την τακτική σύνδεση του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως με το Πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων