12/02/2019 12/02/2019 Φοιτητικά επιδόματα δόθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Σύρου η οποία στέκεται αρωγός στους φοιτητές και μαθητές της Μητροπόλεως με κάθε τρόπο. Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε ηλεκτρονικώς η κατάθεση του φοιτητικού επιδόματος, συνολικού ποσού 50.000,00 € στους Λογαριασμούς  όσων φοιτητών και σπουδαστών από τα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως υπέβαλαν σχετικές αιτήσεις και ανάλογα με τις οικονομικές ανάγκες του...
12 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:26

Φοιτητικά επιδόματα από τη Μητρ.Σύρου

Διαδώστε:
Φοιτητικά επιδόματα από τη Μητρ.Σύρου

Φοιτητικά επιδόματα δόθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Σύρου η οποία στέκεται αρωγός στους φοιτητές και μαθητές της Μητροπόλεως με κάθε τρόπο.

Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε ηλεκτρονικώς η κατάθεση του φοιτητικού επιδόματος, συνολικού ποσού 50.000,00 € στους Λογαριασμούς  όσων φοιτητών και σπουδαστών από τα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως υπέβαλαν σχετικές αιτήσεις και ανάλογα με τις οικονομικές ανάγκες του καθενός, το οποίο προέρχεται από χορηγίες του Πλοιοκτήτη κ. Μάριου Ηλιόπουλου, και ανωνύμου Επιχειρηματία της Μυκόνου.

Επισημαίνεται ότι η Ιερά Μητρόπολη Σύρου, στα πλαίσια της μέριμνας για τους Μαθητές και τους Φοιτητές, μηνιαίως καταβάλλει αρκετά χρήματα σε κυλικεία Σχολείων των νησιών της, για την προσφορά δεκατιανού σε 48 μαθητές, στηρίζει πολυειδώς και πολυτρόπως Σχολεία όλων των Βαθμίδων, ιδιαίτερα μικρών και απομακρυσμένων νησιών, για την κάλυψη αναγκών τους σε εκπαιδευτικό, εποπτικό ή άλλου είδους χρηστικό υλικό, ενισχύει τις εκπαιδευτικές εκδρομές τους και αποπληρώνει ενοίκια, εν συνόλω ή εν μέρει, φοιτητών, που σπουδάζουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, με την ολοκλήρωση της  διαδικασίας, ευχαριστεί τους φιλογενείς και φιλανθρώπους χορηγούς, εύχεται σε όλους, Μαθητές, Σπουδαστές και Φοιτητές, υγεία  και καλή πρόοδο, και τους δηλώνει για πολλοστή φορά ότι η Εκκλησία, στα πλαίσια, πάντοτε, των οικονομικών της δυνατοτήτων, είναι θα είναι συμπαραστάτης και βοηθός στα προβλήματα και τις δυσκολίες τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων