01/03/2020 01/03/2020 Ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός «της Συγγνώμης» τελέσθηκε απόψε για τις Ενορίες των χωρίων της Σύρου στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Μάννα, με την παρουσία του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικολάου Λειβαδάρα και πιστών από τα χωρία της νήσου και ομιλητή τον Αρχιμ. Νικόλαο Γαβαλλά, ο οποίος αναφέρθηκε στα πνευματικά διδάγματα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής....
01 Μαρτίου, 2020 - 22:37
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2020 - 22:40

Γεμάτη η εκκλησία στη “Συγγνώμη” της Σύρου

Διαδώστε:
Γεμάτη η εκκλησία στη “Συγγνώμη” της Σύρου

Ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός «της Συγγνώμης» τελέσθηκε απόψε για τις Ενορίες των χωρίων της Σύρου στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Μάννα, με την παρουσία του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικολάου Λειβαδάρα και πιστών από τα χωρία της νήσου και ομιλητή τον Αρχιμ. Νικόλαο Γαβαλλά, ο οποίος αναφέρθηκε στα πνευματικά διδάγματα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Για τις Ενορίες της Ερμούπολης, ο Κατανυκτικός Εσπερινός τελέσθηκε στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών, με ομιλητή τον Αρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη, ο οποίος αναφέρθηκε στις αρετές της ταπείνωσης, της πίστης, της αγάπης και της συγγνώμης, προτρέποντας τους πιστούς με τους λόγους του Αγίου Μαξίμου του Ομολογητή: «Κάθε φορά που μπαίνεις στην εκκλησία πρέπει να γυρίσεις πίσω καλύτερος»!

Και οι δυο ομιλητές ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ για την παρασχεθείσα σ’ αυτούς ευλογία να κηρύξουν το θείο λόγο, μετέφεραν τις ευχές του και διένειμαν, ως ευλογία του, βιβλία πνευματικής οικοδομής.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων