02/04/2020 02/04/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 19:00 θα τελεστεί, κεκλεισμένων των θυρών, κατά τα διατεταγμένα, η Ιερή Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής Μυκόνου, ενώπιον της ιεράς Εικόνος της Παναγίας “Τουρλιανής”, η οποία κατά το τοπικό έθος, φιλοξενείται και φέτος σε αυτόν....
02 Απριλίου, 2020 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2020 - 13:35

Η Ακολουθία του Ακαθίστου ενώπιον της Παναγίας “Τουρλιανής”

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Ακαθίστου ενώπιον της Παναγίας “Τουρλιανής”

Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 19:00 θα τελεστεί, κεκλεισμένων των θυρών, κατά τα διατεταγμένα, η Ιερή Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής Μυκόνου, ενώπιον της ιεράς Εικόνος της Παναγίας “Τουρλιανής”, η οποία κατά το τοπικό έθος, φιλοξενείται και φέτος σε αυτόν.

Την Ιερή Ακολουθία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ενώ θα μεταδοθεί απευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό “SYROS TV1”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων