16/10/2021 16/10/2021 Την Σαντορίνη επισκέπτεται από το πρωί του Σαββάτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος ως Τοποτητητής της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων. Άμα τη αφίξει του, συνεργάσθηκε με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρ. Νικόλαο Σιγάλα, για θέματα της Ιεράς Μητροπόλεως. Ακολούθως, μέσω του Τοπικού Τηλεοπτικού Σταθμού «ΒΟΥΛΚΑΝΟ” , απηύθυνε σύντομο μήνυμα προς τους πιστούς...
16 Οκτωβρίου, 2021 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2021 - 22:02

Καλωσόρισμα στη Σαντορίνη για τον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Καλωσόρισμα στη Σαντορίνη για τον Μητροπολίτη Σύρου

Την Σαντορίνη επισκέπτεται από το πρωί του Σαββάτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος ως Τοποτητητής της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων.

Άμα τη αφίξει του, συνεργάσθηκε με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρ. Νικόλαο Σιγάλα, για θέματα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ακολούθως, μέσω του Τοπικού Τηλεοπτικού Σταθμού «ΒΟΥΛΚΑΝΟ” , απηύθυνε σύντομο μήνυμα προς τους πιστούς των νησιών της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, το οποίο αναφέρεται στην προσωπικότητα, την εκλογή και τη χειροτονία, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, του νέου Ποιμενάρχου τους κ. Αμφιλοχίου και με το οποίο τους παρακαλεί να προσευχηθούν κατά την ημέρα της χειροτονίας του και τους καλεί, όταν ενθρονισθεί, να τον υποδεχθούν με αγάπη, αναφερόμενος στα περικοσμούντα αυτόν χαρίσματα, τα οποία και η Ιερά Σύνοδος ανεγνώρισε, εκλεγοντάς τον με αυξημένη πλειοψηφία.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το «Πτωχοκομείο Θήρας», του οποίου προεδρεύει ο εκάστοτε Μητροπολίτης, ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα και το έργο του, προκειμένου να πληροφορήσει σχετικά τον νέο Μητροπολίτη Θήρας, και συνεχάρη τους υπεύθυνους για το επιτελούμενο φιλανθρωπικό έργο στο Ίδρυμα αυτό κοινωνικής ευποιΐας.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων