12/01/2020 12/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε χθες, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Αϋπατίων, τον Εσπερινό και στη συνέχεια ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα για τους Εφημερίους, Επιτρόπους, Ιεροψάλτες και πιστούς της περιοχής Κορθίου, ενώ τοπικό συγκρότημα με τους μουσικούς κ.κ. Ιωάννη Ψαρρό και Νικόλαο Σκόρδο απέδωσε, με συνοδεία οργάνων, παραδοσιακά τραγούδια και Κάλαντα. Στην ευχετήρια ομιλία του,...
12 Ιανουαρίου, 2020 - 18:11
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2020 - 18:14

Με παραδοσιακά όργανα υποδέχτηκαν τον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Με παραδοσιακά όργανα υποδέχτηκαν τον Μητροπολίτη Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε χθες, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Αϋπατίων, τον Εσπερινό και στη συνέχεια ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα για τους Εφημερίους, Επιτρόπους, Ιεροψάλτες και πιστούς της περιοχής Κορθίου, ενώ τοπικό συγκρότημα με τους μουσικούς κ.κ. Ιωάννη Ψαρρό και Νικόλαο Σκόρδο απέδωσε, με συνοδεία οργάνων, παραδοσιακά τραγούδια και Κάλαντα.

Στην ευχετήρια ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , εξ αφορμής της παρατηρούμενης εκκοσμίκευσης και εμπορευματοποίησης των εορτών των Χριστουγέννων, προέτρεψε τους παρισταμένους να εντείνουν τη συμμετοχή τους στη Μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας, και ευχήθηκε σε όλους, και ιδιαίτερα στα παιδιά που παρίσταντο, για το νέο έτος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων