01/01/2020 01/01/2020 Μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στην Αίθουσα του Θρόνου του Μητροπολιτικού Μεγάρου Ερμουπόλεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα για τους Κληρικούς της Σύρου και τις οικογένειές τους. Στην ευχετήριο προσλαλιά του, τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για τη διακονία τους, εμνήσθη των τριών κοιμηθέντων κατά το παρελθόν έτος Κληρικών, τους κάλεσε να συνεχίσουν με...
01 Ιανουαρίου, 2020 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2020 - 21:33

Μεσημέρι Πρωτοχρονιάς μαζί με τους ιερείς της Σύρου

Διαδώστε:
Μεσημέρι Πρωτοχρονιάς μαζί με τους ιερείς της Σύρου

Μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στην Αίθουσα του Θρόνου του Μητροπολιτικού Μεγάρου Ερμουπόλεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα για τους Κληρικούς της Σύρου και τις οικογένειές τους.

Στην ευχετήριο προσλαλιά του, τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για τη διακονία τους, εμνήσθη των τριών κοιμηθέντων κατά το παρελθόν έτος Κληρικών, τους κάλεσε να συνεχίσουν με ζήλο το έργο τους και τους ευχήθηκε για το νέο ημερολογιακό έτος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων