30/03/2021 30/03/2021 Το πρωί της 30ης Μαρτίου επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κα Αγγελική Πρίντεζη και προσέφερε εκ μέρους των ιδιοκτητών του “ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ” Σύρου, κ. Γιάννη Παλαμάρη και κας Βούλας Βλάμη, ποσότητα αγροτικών προϊόντων, για να διατεθούν σε Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος...
30 Μαρτίου, 2021 - 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2021 - 13:33

Μία φιλάνθρωπη προσφορά προς τη Μητρόπολη Σύρου

Διαδώστε:
Μία φιλάνθρωπη προσφορά προς τη Μητρόπολη Σύρου

Το πρωί της 30ης Μαρτίου επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κα Αγγελική Πρίντεζη και προσέφερε εκ μέρους των ιδιοκτητών του “ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ” Σύρου, κ. Γιάννη Παλαμάρη και κας Βούλας Βλάμη, ποσότητα αγροτικών προϊόντων, για να διατεθούν σε Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κα Πρίντεζη και δι’ αυτής το ζεύγος των νέων Επιχειρηματιών κ. Γιάννη Παλαμάρη και κας Βούλας Βλάμη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δραστηριότητές τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων