11/02/2019 11/02/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου  κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε στον Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού Ιουλίδας, επι τη εορτή του Πολιούχου Κέας Αγίου Χαραλάμπους, με την παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων κ.κ. Ιω. Βρούτση και Γ. Συρμαλένιου, του Επάρχου Κέας – Κύθνου κ. Παν. Βιτάλη, του Δημάρχου Κέας κ. Ιω. Ευαγγέλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αγ....
11 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:23

Μητρ.Σύρου: “Την αληθινή χαρά τη γεύεται ο άνθρωπος κοντά στο Χριστό και την Εκκλησία”

Διαδώστε:
Μητρ.Σύρου: “Την αληθινή χαρά τη γεύεται ο άνθρωπος κοντά στο Χριστό και την Εκκλησία”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου  κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε στον Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού Ιουλίδας, επι τη εορτή του Πολιούχου Κέας Αγίου Χαραλάμπους, με την παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων κ.κ. Ιω. Βρούτση και Γ. Συρμαλένιου, του Επάρχου Κέας – Κύθνου κ. Παν. Βιτάλη, του Δημάρχου Κέας κ. Ιω. Ευαγγέλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αγ. Θώδη, του Αντιδημάρχου κ. Στεφ. Βρεττού, Δημοτικών Συμβούλων, του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, της Λιμενάρχου Κέας, του Προϊσταμένου του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κέας, των Πολιτευτών κας Αικατ. Μονογυιού και Γ. Βακονδίου, του Διευθυντή και των μαθητών του ΕΠΑΛ Κέας και πλήθους πιστών μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά κάθε ηλικίας.


Ο Σεβασμιώτατος  στην ομιλία του αναφέρθηκε στην αληθινή χαρά που μπορεί να γευθεί ο άνθρωπος κοντά στο Χριστό και την Εκκλησία, συνεχάρη τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι οδήγησαν τα παιδιά στην Εκκλησία και ευχήθηκε για το επί θύραις Τριώδιο.


Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ προέστη της λιτανείας της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Χαραλάμπους προς το Ηρώο και το εμβληματικό Δημοτικό Κατάστημα της Ιουλίδας, η όποία κατέληξε και απελύθη στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, στην Κάτω Χώρα!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων