05/03/2021 05/03/2021 Σύμφωνα με τις οδηγίες του Σεβασμιωτάτου Σύρου κ. Δωροθέου Β’ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Πολιούχου Ερμουπόλεως Σύρου Αγίου Νικολάου, όπως και σε όλους τους Ναούς της Μητροπόλεως, πραγματοποιήθηκε απόψε, κατά τη διάρκεια του Εσπερινού του Ψυχοσαββάτου, Μνημόνευση των κεκοιμημένων από τους Εφημερίους του Ναού Αρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη και Πρεσβύτερο Λουκά Βασάλο, χωρίς την παρουσία...
05 Μαρτίου, 2021 - 22:21
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 22:29

Μνημόνευση των κεκοιμημένων στην Ερμούπολη

Διαδώστε:
Μνημόνευση των κεκοιμημένων στην Ερμούπολη

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Σεβασμιωτάτου Σύρου κ. Δωροθέου Β’ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Πολιούχου Ερμουπόλεως Σύρου Αγίου Νικολάου, όπως και σε όλους τους Ναούς της Μητροπόλεως, πραγματοποιήθηκε απόψε, κατά τη διάρκεια του Εσπερινού του Ψυχοσαββάτου, Μνημόνευση των κεκοιμημένων από τους Εφημερίους του Ναού Αρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη και Πρεσβύτερο Λουκά Βασάλο, χωρίς την παρουσία πιστών, για λόγους υγειονομικής προστασίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων