30/04/2020 30/04/2020 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, προσωπικά, και η Ιερά Μητρόπολη ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες περιστάσεις, που αντιμετωπίζει η χώρα μας, σε συνέχεια της γενομένης την 9η Απριλίου προσφοράς προς το «Βαρδάκειο & Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου» 6 σετ επιτοίχιας αναρρόφησης, για τον εξοπλισμό της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας, παρέδωσε σήμερα, 30 Απριλίου, και ποσότητα «ποδοναρίων» και οξυμέτρων...
30 Απριλίου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2020 - 20:59

Νέα Δωρεά από την Ι.Μ. Σύρου στο Νοσοκομείο

Διαδώστε:
Νέα Δωρεά από την Ι.Μ. Σύρου στο Νοσοκομείο

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, προσωπικά, και η Ιερά Μητρόπολη ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες περιστάσεις, που αντιμετωπίζει η χώρα μας, σε συνέχεια της γενομένης την 9η Απριλίου προσφοράς προς το «Βαρδάκειο & Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου» 6 σετ επιτοίχιας αναρρόφησης, για τον εξοπλισμό της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας, παρέδωσε σήμερα, 30 Απριλίου, και ποσότητα «ποδοναρίων» και οξυμέτρων δακτύλου, για την αρτιώτερη απόδοση του επιτελούμενου στο Νοσηλευτικό αυτό Ίδρυμα θεραπευτικού έργου, καθώς μεταδίσει το τοπικό ειδησεογραφικό cyclades24.gr (Γιώργος Σολάρης).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων