09/07/2021 09/07/2021 Ο Διοικητής του Ναυστάθμου Σαλαμίνος, Αρχιπλοίαρχος (Μ) κ. Π. Δημητρόγλου ΠΝ, συνοδευόμενος από τον διατελέσαντα Διοικητή της ΠΝΒ Σύρου Πλοίαρχο κ. Δημήτριο Καπίρη και τον νυν Διοικητή Αντιπλοίαρχο κ. Στέλιο Χαραρά (ΠΝ), επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για επίκαιρα θέματα και προς τον...
09 Ιουλίου, 2021 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2021 - 15:49

Ο Διοικητής του Ναυστάθμου Σαλαμίνος στον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Ο Διοικητής του Ναυστάθμου Σαλαμίνος στον Μητροπολίτη Σύρου

Ο Διοικητής του Ναυστάθμου Σαλαμίνος, Αρχιπλοίαρχος (Μ) κ. Π. Δημητρόγλου ΠΝ, συνοδευόμενος από τον διατελέσαντα Διοικητή της ΠΝΒ Σύρου Πλοίαρχο κ. Δημήτριο Καπίρη και τον νυν Διοικητή Αντιπλοίαρχο κ. Στέλιο Χαραρά (ΠΝ), επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για επίκαιρα θέματα και προς τον οποίο προσέφερε χάλκινη εικόνα του Αγίου Νικολάου, κατασκευασμένη στα παλαιά χυτήρια του Ναυστάθμου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ευθυνοφόρο και εθνωφελή αποστολή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων