12/12/2019 12/12/2019 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος  χοροστάτησε απόψε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην πευκόφυτη περιοχή των Χρούσσων της Σύρου και ομίλησε στους πολυπληθείς προσκυνητές, εξ αφορμής της Παλαιοδιαθηκικής περικοπής από τον Παροιμιαστή περί του ασεβούς και του δικαίου. Ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Εφημέριο του Ναού και Αρχιερατικό Επίτροπο Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπέσκου, τους συνεκδήμους του...
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2019 - 11:50

Ο Εσπερινός του Αγίου Σπυρίδωνα στα Χρουσσά της Σύρου

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός του Αγίου Σπυρίδωνα στα Χρουσσά της Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος  χοροστάτησε απόψε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην πευκόφυτη περιοχή των Χρούσσων της Σύρου και ομίλησε στους πολυπληθείς προσκυνητές, εξ αφορμής της Παλαιοδιαθηκικής περικοπής από τον Παροιμιαστή περί του ασεβούς και του δικαίου.

Ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Εφημέριο του Ναού και Αρχιερατικό Επίτροπο Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπέσκου, τους συνεκδήμους του πατέρες Ιωάννη και Βασίλειο, τους Επιτρόπους, Ιεροψάλτες και διακονητές, για την προετοιμασία της Πανηγύρεως, και ευχήθηκε σε όλους για τις προσιούσες Εορτές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων