29/07/2019 29/07/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ , προσκεκλημένος του Προέδρου του «Ιδρύματος Κυδωνιέως» κ. Νικ. Σιγάλα, παρέστη στα Εγκαίνια της Έκθεσης «ΠΛΟΕΣ 25», με έργα του Γιάννη Τσαρούχη, παρουσία του Εξοχωτάτου Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου και της ομοζύγου του, της Βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κας Αικατ. Μονογυιού, του Δημάρχου Άνδρου κ....
29 Ιουλίου, 2019 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2019 - 16:21

Ο Μητρ.Σύρου στα Εγκαίνια της Έκθεσης «ΠΛΟΕΣ 25», με έργα του Γιάννη Τσαρούχη

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σύρου στα Εγκαίνια της Έκθεσης «ΠΛΟΕΣ 25», με έργα του Γιάννη Τσαρούχη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ , προσκεκλημένος του Προέδρου του «Ιδρύματος Κυδωνιέως» κ. Νικ. Σιγάλα, παρέστη στα Εγκαίνια της Έκθεσης «ΠΛΟΕΣ 25», με έργα του Γιάννη Τσαρούχη, παρουσία του Εξοχωτάτου Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου και της ομοζύγου του, της Βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κας Αικατ. Μονογυιού, του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδ. Σουσούδη, του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Άνδρου, του διατελέσαντος Υπουργού κ. Ιω. Παλαιοκρασσά, του Συλλέκτη κ. Τσίτουρα, του Ηγουμένου και Πατέρων της Μονής Αγίου Παντελεήμονος και πλήθους φιλότεχνων Ανδρίων και παραθεριστών.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:


Ο Εξοχώτατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, στην προσλαλιά του ανέφερε τον χαρακτηρισμό του Ελύτη για τον Γιάννη Τσαρούχη, ως «κλασικού επαναστάτη», και με τη διακρίνουσα αυτόν ευφράδεια εξήγησε γιατί ο Τσαρούχης είναι ταυτόχρονα και κλασικός και επαναστάτης.


Ακολούθως, η υπεύθυνος των Εκθέσεων «ΠΛΟΕΣ», Καθηγήτρια Παναπιστημίου κα Αθ. Σχοινά, ξενάγησε τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους προσκεκλημένους στους χώρους της Εκθέσεως.


Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , μετά την ξενάγηση, συνεχάρη τον Πρόεδρο του Ιδρύματος «Κυδωνιέως» κ. Σιγάλα για την προσφορά του στην Τέχνη και τον πολιτισμό και τη διοργάνωση της εμβληματικής πλέον για την Άνδρο ετήσιας Εκθέσεως «ΠΛΟΕΣ».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων