08/08/2019 08/08/2019 Στην Πνευματική Εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επισκοπείου Σύρου, με θέμα την ιστορία των δύο εμβληματικών Ναών της πευκόφυτης περιοχής Επισκοπείου Σύρου, του Ορθόδοξου του Προφήτη Ηλία και του ΡΚαθολικού της Παναγίας Επισκοπιανής, παρέστη  ο Σεβασμιώτατος Μητροπόλεως Σύρου κ. Δωρόθεος Β’. Το θέμα ανέπτυξαν η διακεκριμένη Αρχαιολόγος κα Μαρία Ρώτα και ο ιστοριοδίφης κ....
08 Αυγούστου, 2019 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2019 - 15:31

Ο Μητρ.Σύρου στην πολιτιστική εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους δύο ναούς του Επισκοπείου

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σύρου στην πολιτιστική εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους δύο ναούς του Επισκοπείου

Στην Πνευματική Εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επισκοπείου Σύρου, με θέμα την ιστορία των δύο εμβληματικών Ναών της πευκόφυτης περιοχής Επισκοπείου Σύρου, του Ορθόδοξου του Προφήτη Ηλία και του ΡΚαθολικού της Παναγίας Επισκοπιανής, παρέστη  ο Σεβασμιώτατος Μητροπόλεως Σύρου κ. Δωρόθεος Β’.
Το θέμα ανέπτυξαν η διακεκριμένη Αρχαιολόγος κα Μαρία Ρώτα και ο ιστοριοδίφης κ. Κρίνος.

Στην Εκδήλωση παρέστησαν ο ΡΚαθολικός Βικάριος Σύρου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικ. Λειβαδάρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Δούναβης και πολλοί φιλόμουσοι Σύριοι και παραθεριστές.


Μετά το πέρας της Εκδηλώσεως, η οποία συνοδεύθηκε από τους ήχους του παραδοσιακού σαντουριού, από δεξιοτέχνιδα Καλλιτέχνιδα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τους εκλεκτούς ομιλητές και τους διοργανωτές της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων