17/07/2019 17/07/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ , ο οποίος πραγματοποιεί ποιμαντική επίσκεψη στην Άνδρο, προέστη του Πανηγυρικού Εσπερινού, ο οποίος τελέσθηκε στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Μαρίνης στην περιοχή Αλικάνδρου. Στην ομιλία του προς τους πολυπληθείς πιστούς, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στην παρουσία των Αγίων στη ζωή μας, η οποία ουσιαστικά είναι παρουσία...
17 Ιουλίου, 2019 - 9:43
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2019 - 9:45

Ο Μητρ.Σύρου στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Μαρίνης στην Αλίκανδρο

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σύρου στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Μαρίνης στην Αλίκανδρο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ , ο οποίος πραγματοποιεί ποιμαντική επίσκεψη στην Άνδρο, προέστη του Πανηγυρικού Εσπερινού, ο οποίος τελέσθηκε στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Μαρίνης στην περιοχή Αλικάνδρου.
Στην ομιλία του προς τους πολυπληθείς πιστούς, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στην παρουσία των Αγίων στη ζωή μας, η οποία ουσιαστικά είναι παρουσία του Θεού στη ζωή των ανθρώπων.


Την Τετάρτη 17 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ θα ιερουργήσει στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνης, στην οποία έχουν συρρεύσει πληθος πιστών προσκυνητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων