15/09/2022 15/09/2022 Στo πλαίσιo των εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από την Καταστροφή Σμύρνης και του Μικρασιατικού Ελληνισμού, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ερμούπολης-Σύρου διοργάνωσε χθες στο Θέατρο “ΑΠΟΛΛΩΝ” παράσταση με μουσική και λόγο, που μετέφερε τους παρισταμένους στη Σμύρνη της ακμής αλλά και στη Σμύρνη της καταστροφής. Παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β‘, ο Δήμαρχος...
15 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2022 - 13:03

Ο Μητροπολίτης Σύρου στην εκδήλωση με τίτλο “Σμύρνης Θύμησες”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου στην εκδήλωση με τίτλο “Σμύρνης Θύμησες”

Στo πλαίσιo των εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από την Καταστροφή Σμύρνης και του Μικρασιατικού Ελληνισμού, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ερμούπολης-Σύρου διοργάνωσε χθες στο Θέατρο “ΑΠΟΛΛΩΝ” παράσταση με μουσική και λόγο, που μετέφερε τους παρισταμένους στη Σμύρνη της ακμής αλλά και στη Σμύρνη της καταστροφής.

Παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, ο Εισαγγελέας Εφετών Σύρου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Αλίκη Λεονταρίτη, η Πρόεδρος του Ιδρύματος «Αντώνιου και Λιλίκας Μωραΐτη Σύρου», κα Ζαρμπώνη, η Δημοσιογράφος κα Λίτσα Χαραλάμπους και πλήθος κόσμου.

Μετά το τέλος της παραστάσεως ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη την Πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών Σύρου Ερμούπολης κα Ειρήνη Χαρδαλή και τους συντελεστές της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων