22/05/2019 22/05/2019 Στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Ευγενίδη», κατά την οποία παρουσιάσθηκε η ψηφιοποίηση του έργου του ερευνητή της ιστορίας της Σίφνου και Σιφνίου εκ μητρός κ. Σίμου Συμεωνίδη, παρέστη ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’. Την Εκδήλωση, την οποία χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του «Ιδρύματος Ευγενίδη», Πλοιοκτήτης Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, και ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης κ. Φίλιππος Τσιμπόγλου,...
22 Μαΐου, 2019 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2019 - 15:59

O Σύρου Δωρόθεος σε εκδήλωση του «Ιδρύματος Ευγενίδη»

Διαδώστε:
O Σύρου Δωρόθεος σε εκδήλωση του «Ιδρύματος Ευγενίδη»

Στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Ευγενίδη», κατά την οποία παρουσιάσθηκε η ψηφιοποίηση του έργου του ερευνητή της ιστορίας της Σίφνου και Σιφνίου εκ μητρός κ. Σίμου Συμεωνίδη, παρέστη ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’.

Την Εκδήλωση, την οποία χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του «Ιδρύματος Ευγενίδη», Πλοιοκτήτης Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, και ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης κ. Φίλιππος Τσιμπόγλου, παρουσίασαν ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, συγγραφέας, δημοσιογράφος και συνιδρυτής των Εκδόσεων «Επτάλοφος», ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σιφνίων κ. Αντώνιος Ζαμπέλης και η κα Ελένη Τρούλου, παλαιά συνεργάτις του κ. Συμεωνίδη, ενώ δύο από τα μέλη της ομάδας που συνεργάστηκε για την ψηφιοποίηση του έργου του κ. Συμεωνίδη παρουσίασαν τη σχετική ιστοσελίδα.

Τέλος, ομίλησε εμφανώς συγκινημένος ο κ. Σίμος Συμεωνίδης, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιδιαιτέρως συνεχάρη.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων