21/03/2023 21/03/2023 Ο  Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ επεσκέφθη το Νηπιαγωγείο Τρυπητής και το Δημοτικό Σχολείο Τριοβασάλου Μήλου, ύστερα από την ανταπόκριση των Διευθυντριών των Σχολείων σε σχετικό αίτημά του. Ο ιεράρχης έγινε δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού από τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, με τους οποίους συνομίλησε και προς τους οποίους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και...
21 Μαρτίου, 2023 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2023 - 15:53

Ο Σύρου Δωρόθεος σε πρόβα σχολικής εορτής για την 25η Μαρτίου

Διαδώστε:
Ο Σύρου Δωρόθεος σε πρόβα σχολικής εορτής για την 25η Μαρτίου

Ο  Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ επεσκέφθη το Νηπιαγωγείο Τρυπητής και το Δημοτικό Σχολείο Τριοβασάλου Μήλου, ύστερα από την ανταπόκριση των Διευθυντριών των Σχολείων σε σχετικό αίτημά του.

Ο ιεράρχης έγινε δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού από τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, με τους οποίους συνομίλησε και προς τους οποίους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και συμβουλές και ευχές για την καλή τους πρόοδο και το Άγιο Πάσχα.

Κατά την επίσκεψή του στο Δημοτικό Σχολείο Τριοβασάλου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄παρακολούθησε την πρόβα της εκδήλωσης για την 25η Μαρτίου και συνεχάρη τα παιδιά και τους διδασκάλους για την δραστηριότητά τους.

*Φωτογραφία αρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων