11/06/2019 11/06/2019 Στον αύλειο χώρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Σύγχρονη Παιδεία» στην περιοχή Μαράθι στη Μύκονο, ιερούργησε σήμερα ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Δωρόθεος Β’ μετά από την ευγενική αποδοχή του παρακλητικού του αιτήματος από τους Διευθυντές και Ιδιοκτήτες του ιδιωτικού αυτού υπερσύγχρονου εκπαιδευτηρίου, Γεωργίου Καψάλη και Ιωάννας Πελέκη, των διδασκάλων και των εκπαιδευτικών.          ...
11 Ιουνίου, 2019 - 18:08

Ο Σύρου Δωρόθεος στα Εκπαιδευτήρια «Σύγχρονη Παιδεία»

Διαδώστε:
Ο Σύρου Δωρόθεος στα Εκπαιδευτήρια «Σύγχρονη Παιδεία»

Στον αύλειο χώρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Σύγχρονη Παιδεία» στην περιοχή Μαράθι στη Μύκονο, ιερούργησε σήμερα ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Δωρόθεος Β’ μετά από την ευγενική αποδοχή του παρακλητικού του αιτήματος από τους Διευθυντές και Ιδιοκτήτες του ιδιωτικού αυτού υπερσύγχρονου εκπαιδευτηρίου, Γεωργίου Καψάλη και Ιωάννας Πελέκη, των διδασκάλων και των εκπαιδευτικών.

 

 

 

 

 

 

 

Με τον Σεβ. συλλειτούργησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Δήλου και Μυκόνου και καθηγητής των Εκπαιδευτηρίων των θεολογικών γραμμάτων Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Μαραγκός με τον π. Γεώργιο Κουσαθανά και τον Διάκονο Γεώργιο Σταλίμερο. Παρόντες μαζί με τους εκπαιδευτικούς ήσαν και συνευχήθηκαν γονείς των παιδιών όπως και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Στυλιανός Μπρίγγος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Γκέλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου της Άνω Μεράς Μυκόνου και Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Σταυρακόπουλος. Τα παιδιά παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία κατά τη διάρκεια της οποίας ο Σεβ. λειτουργικώς εξηγούσε τα τελούμενα.

 

 

 

 

Μετά τη θεία κοινωνία, ο Σεβ. κ. Δωρόθεος Β’ μίλησε με απλοϊκά λόγια και με διδακτικές ιστορίες και τους ευχήθηκε για το καλοκαίρι που έρχεται. Συνεχάρη τους Διευθυντές των Σχολείων, τους εκπαιδευτικούς για το πολύ σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν όπως και ευχαρίστησε τον κύριο Γεώργιο Καψάλη διότι όπως είπε χαρακτηριστικά στην οικογένεια των αρίστων εκπαιδευτικών του Σχολείου έχει συμπεριλάβει και τον καλόν και Άριστο κληρικό πατέρα Πέτρο Μαραγκό.

Ο κ. Καψάλης ευχαρίστησε με λόγους επαινετικούς τον Σεβασμιώτατο για το πολυσχιδές έργο στην Ιερά Μητρόπολη και τον παρακάλεσα και πάλι να είναι επισκέπτης του σχολείου.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων