10/06/2019 10/06/2019 Οι μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου Άνω Μεράς Μυκόνου, υπό την επίβλεψη του Κατηχητή τους, Αρχιμ. Αλεξίου Παπαδόπουλου, επισκέφθηκαν τη Φάρμα του κ. Θεόδωρου Κουκά, ο οποίος τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις και τους πληροφόρησε πώς αρμέγεται και διατηρείται το γάλα και τους προσέφερε γάλα με κακάο. Στη συνέχεια τα Κατηχητόπουλα επισκέφθηκαν τη Φάρμα «Ρίζες» του κ....
10 Ιουνίου, 2019 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2019 - 11:16

Οι μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου Άνω Μεράς Μυκόνου σε παραγωγικές κτηνοτροφικές μονάδες

Διαδώστε:
Οι μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου Άνω Μεράς Μυκόνου σε παραγωγικές κτηνοτροφικές μονάδες

Οι μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου Άνω Μεράς Μυκόνου, υπό την επίβλεψη του Κατηχητή τους, Αρχιμ. Αλεξίου Παπαδόπουλου, επισκέφθηκαν τη Φάρμα του κ. Θεόδωρου Κουκά, ο οποίος τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις και τους πληροφόρησε πώς αρμέγεται και διατηρείται το γάλα και τους προσέφερε γάλα με κακάο.
Στη συνέχεια τα Κατηχητόπουλα επισκέφθηκαν τη Φάρμα «Ρίζες» του κ. Νικ. Ζουγανέλη, όπου είδαν πώς ήταν τα παλιά παραδοσιακά σπίτια της Μυκόνου, με σταύλο, τυροκομείο και ξυλόφουρνο.

Ακολουθεί αναλυτικά της Ιεράς Μητροπόλεως:

Ακόμη προσφέρθηκαν στα παιδιά μπλουζάκια με το λογότυπο της Ιεράς Μονής Τουρλιανής, που τα φόρεσαν αμέσως.
Για την επιτυχία της σημερινής Εκδηλώσεως ευχαριστίες οφείλονται στον κ. Γεώργιο Δακτυλίδη, που προσέφερε τα λεωφορεία για τη μετακίνηση των παιδιών, στον κ. κ.Θεόδωρο Κουκά για τη φιλοξενία που τους προσέφερε και στον κ. Νικόλαο Ζουγανέλη, για το γεύμα που τους παρέθεσε και γενικά για την υποδοχή που επεφύλαξαν στους μικρούς επισκέπτες των επιτυχημένων επιχειρήσεών τους.


Σημειώνεται ότι το Κατηχητικό έργο της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής επικούρησε σημαντικά τον τελευταίο μήνα η Θεολόγος κα Γεωργία Παναγιώτου, προς την οποία ωσαύτως ευχαριστίες οφείλονται!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων