11/07/2019 11/07/2019 Το απόγευμα της Τετάρτης, 10 Ιουλίου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου και Αχαρνών, Αρχιμ. Νικόδημος Αθανασίου, με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄, μίλησε στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της Χρυσοπηγής, στη Σίφνο, με θέμα “ΑΓΙΟΤΗΤΑ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΄Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ;” με την παρουσία δεκάδων πιστών, Σιφνίων και παραθεριστών, οι οποίοι παρακολούθησαν με αμείωτο...
11 Ιουλίου, 2019 - 22:21

Ομιλητής στη Σίφνο ο Αρχιμ. Νικόδημος Αθανασίου

Διαδώστε:
Ομιλητής στη Σίφνο ο Αρχιμ. Νικόδημος Αθανασίου

Το απόγευμα της Τετάρτης, 10 Ιουλίου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου και Αχαρνών, Αρχιμ. Νικόδημος Αθανασίου, με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄, μίλησε στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της Χρυσοπηγής, στη Σίφνο, με θέμα “ΑΓΙΟΤΗΤΑ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΄Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ;” με την παρουσία δεκάδων πιστών, Σιφνίων και παραθεριστών, οι οποίοι παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την ομιλία, παρά την επικρατούσα υψηλή θερμοκρασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων