31/12/2022 31/12/2022 Παιδιά κάθε ηλικίας έψαλαν σήμερα τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος ανταπέδισε τις ευχές του με πολλή αγάπη στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, και στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, όπου άκουσε τις ευχές και τα Κάλαντα από τα Μέλη του Λυκείου Ελληνίδων. Τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα έψαλε, επίσης, στο Σεβασμιώτατο...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 20:37

Παιδικές φωνές γέμισαν το Επισκοπείο και τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου στην Ερμούπολη

Διαδώστε:
Παιδικές φωνές γέμισαν το Επισκοπείο και τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου στην Ερμούπολη

Παιδιά κάθε ηλικίας έψαλαν σήμερα τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος ανταπέδισε τις ευχές του με πολλή αγάπη στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, και στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, όπου άκουσε τις ευχές και τα Κάλαντα από τα Μέλη του Λυκείου Ελληνίδων.

Τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα έψαλε, επίσης, στο Σεβασμιώτατο απ’ ευθείας, διαδικτυακά, μέσω γιγαντοοθόνης, η Φιλαρμονική του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε και συνεχάρη τα Μέλη της Φιλαρμονικής και ευχήθηκε στον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, τον Ιερό Κλήρο και το λαό της Τήνου για το νέο έτος 2023, κατά το οποίο η Τήνος και η Ελλάδα εορτάζει την επέτειο των 200 χρόνων από την θαυμαστή Εύρεση της Θαυματουργού Εικόνος της Μεγαλόχαρης.

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων