11/09/2019 11/09/2019 Ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2019, στον αγιασμό που τελέσθηκε από τον Σεβ. Επίσκοπο ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρο στο Ιδωτικό Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο των “Αδελφών Δελασάλ”, και ακολούθως τέλεσε τον Αγιασμό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμουπόλεως, το 1ο,2ο και 3ο Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2019 - 16:50

Πατρικές νουθεσίες και συμβουλές προς τους μαθητές

Διαδώστε:
Πατρικές νουθεσίες και συμβουλές προς τους μαθητές

Ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2019, στον αγιασμό που τελέσθηκε από τον Σεβ. Επίσκοπο ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρο στο Ιδωτικό Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο των “Αδελφών Δελασάλ”, και ακολούθως τέλεσε τον Αγιασμό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμουπόλεως, το 1ο,2ο και 3ο Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ Σύρου, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβ. Αλμπέσκου και με την παρουσία της Βουλευτού Κυκλάδων κας Αικ. Μονογυιού, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, του Διευθυντού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρ. Μιχαλόπουλου, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Ν. Λειβαδάρα, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, γονέων και κηδεμόνων των μαθητών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ απηύθυνε στους μαθητές πατρικές νουθεσίες και συμβουλές, ευχήθηκε στους Εκπαιδευτικούς και αναφέρθηκε με παροιμιαστικούς λόγους για τη σημασία της Παιδείας και την καθοριστική συμβολή της στη ζωή του ανθρώπου.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων