22/10/2020 22/10/2020 Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, το μεσημέρι, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κα Αγγελική Πρίντεζη προσήλθε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και επέδωσε στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ δέκα (10) κουπόνια από τα έσοδα του Προγράμματος ανταποδοτικής ανακύκλωσης του Δήμου, από το Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, προκειμένου να διατεθούν σε ισάριθμους...
22 Οκτωβρίου, 2020 - 20:41
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 20:42

Προσφορά κουπονιών απο την ανταποδοτική Ανακύκλωση Δήμου Σύρου

Διαδώστε:
Προσφορά κουπονιών απο την ανταποδοτική Ανακύκλωση Δήμου Σύρου

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, το μεσημέρι, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κα Αγγελική Πρίντεζη προσήλθε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και επέδωσε στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ δέκα (10) κουπόνια από τα έσοδα του Προγράμματος ανταποδοτικής ανακύκλωσης του Δήμου, από το Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, προκειμένου να διατεθούν σε ισάριθμους εμπερίστατους συμπολίτες μας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε την κα Αγγ. Πρίντεζη και τον Πρόεδρο του Φορέα κ. Ιωάννη Βρούτση και τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους, η οποία ευχήθηκε να βρει πολλούς μιμητές.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων