30/03/2023 30/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολιτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, στο πλαίσιο της ποιμαντικής και λειτουργικής περιοδεία του στην Άνδρο, επεσκέφθηκε σήμερα 30 Μαρτίου 2023, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο-Λύκειο της περιοχής Κορθίου Άνδρου. Ο Σεβασμιώτατος έγινε παντού δεκτός από τους Διευθυντές, τους Εκπαιδευτικούς και, κυρίως, τους Μαθητές με πηγαίες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού. Στις...
30 Μαρτίου, 2023 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 16:44

Σε σχολεία της Άνδρου ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Σε σχολεία της Άνδρου ο Μητροπολίτης Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολιτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, στο πλαίσιο της ποιμαντικής και λειτουργικής περιοδεία του στην Άνδρο, επεσκέφθηκε σήμερα 30 Μαρτίου 2023, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο-Λύκειο της περιοχής Κορθίου Άνδρου.

Ο Σεβασμιώτατος έγινε παντού δεκτός από τους Διευθυντές, τους Εκπαιδευτικούς και, κυρίως, τους Μαθητές με πηγαίες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού.


Στις επισκέψεις του στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, διηγήθηκε διδακτικές ιστορίες στα παιδιά και ανεφέρθηκε  στην αυριανή εορτή της Θεοσκεπάστου και στο Άγιο Πάσχα, τους διένειμε ειδικά φιλοτεχνημένα για κάθε Σχολείο τετράδια και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και επιτυχία στη ζωή τους, συνεχάρη τους Εκπαιδευτικούς για το έργο τους και ευχήθηκε σε όλους για το Άγιο Πάσχα.

Αύριο, Παρασκευή του Ακαθίστου Ύμνου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα υποδεχθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, ο οποίος, προσκληθείς προς τούτο, θα συμμετάσχει στις Λειτουργικές Τελετές επί τη Πανανδριακή Εορτή της Παναγίας Θεοσκεπάστου.

       

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων