28/07/2022 28/07/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κ. Αθανάσιος Σπύρου στην Αρχιερατική Επιτροπεία της ιεράς νήσου Μήλου. Τον Πρέσβη υποδέχθηκε ο Αναπλ. Αρχιερατικός Επίτροπος, Αρχιμ. Νεκτάριος Σώρρος στα προπύλαια του ενοριακού ναού του Αγίου Νικολαού Τρυπητής. Ο Αρχιμανδρίτης μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου & Μήλου κ. Δωροθέου Β΄ και...
28 Ιουλίου, 2022 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2022 - 12:17

Στην Αρχιερατική Επιτροπεία Μήλου ο Πρέσβης της Αυστραλίας

Διαδώστε:
Στην Αρχιερατική Επιτροπεία Μήλου ο Πρέσβης της Αυστραλίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κ. Αθανάσιος Σπύρου στην Αρχιερατική Επιτροπεία της ιεράς νήσου Μήλου.

Τον Πρέσβη υποδέχθηκε ο Αναπλ. Αρχιερατικός Επίτροπος, Αρχιμ. Νεκτάριος Σώρρος στα προπύλαια του ενοριακού ναού του Αγίου Νικολαού Τρυπητής. Ο Αρχιμανδρίτης μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου & Μήλου κ. Δωροθέου Β΄ και εν συνεχεία ξενάγησε τον κ. Πρέσβη στον ιστορικό ναό.

Ο ομογενής διπλωμάτης θαύμασε τόσο την αρχιτεκτονική του ιερού ναού, αλλά και τις ιερές εικόνες, έργα των Αδελφών Σκορδίλη .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων