14/12/2019 14/12/2019 Με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας κ. Κυρίλλου, ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Αγίας Μαρίνης Εκάλης και τέλεσε μνημόσυνα των φιλογενών Μυκονίων Κυριάκου Καλαμαρά και Ευγενίας Καλαμαρά, οι οποίοι πολλές ευεργεσίες προσέφεραν στην Άνω Μερά Μυκόνου και στην Ιερά Μονή Θεοτόκου...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2019 - 16:25

Στην Εκάλη για τα μνημόσυνα φιλογενών Μυκονίων

Διαδώστε:
Στην Εκάλη για τα μνημόσυνα φιλογενών Μυκονίων

Με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας κ. Κυρίλλου, ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Αγίας Μαρίνης Εκάλης και τέλεσε μνημόσυνα των φιλογενών Μυκονίων Κυριάκου Καλαμαρά και Ευγενίας Καλαμαρά, οι οποίοι πολλές ευεργεσίες προσέφεραν στην Άνω Μερά Μυκόνου και στην Ιερά Μονή Θεοτόκου Τουρλιανής.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στις ευεργεσίες των αείμνηστων αυτών Μυκονίων και ευχαρίστησε τους Εφημερίους του Ναού, Πρωτοπρ. Νικόλαο και Γεώργιο, για την φιλοξενία και την υποδοχή του ίδιου και της συνοδείας του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων