10/01/2020 10/01/2020 Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΕΡΜΗΣ», ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου, κατόπιν προσκλήσεως της Προέδρου του κ. Χριστ. Λιγοψυχάκη και του ΔΣ, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κ. Μάρκου Δαδάου και πολλών Ερμουπολιτών. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη το ιστορικό Λύκειο Ελληνίδων Σύρου για την προσφορά του στα...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2020 - 17:54

Στο ιστορικό Λύκειο Ελληνίδων Σύρου ο Μητροπολίτης Δωρόθεος

Διαδώστε:
Στο ιστορικό Λύκειο Ελληνίδων Σύρου ο Μητροπολίτης Δωρόθεος

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΕΡΜΗΣ», ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου, κατόπιν προσκλήσεως της Προέδρου του κ. Χριστ. Λιγοψυχάκη και του ΔΣ, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κ. Μάρκου Δαδάου και πολλών Ερμουπολιτών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη το ιστορικό Λύκειο Ελληνίδων Σύρου για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της Σύρου και δήλωσε τη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως στο έργο του.

Η Πρόεδρος κ. Χριστίνα Λιγοψυχάκη αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου και ευχαρίστησε τον Εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ιερά Μητρόπολη και το Δήμο Σύρου- Ερμούπολης για τη στήριξη που παρέχουν στην επιτυχία των σκοπών του Λυκείου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε χορευτικό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου, που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων