01/12/2021 01/12/2021 Στο Παρεκκλήσιο του Επισκοπικού Οίκου Ερμουπόλεως, το τιμώμενο επ` ονόματι του Οσίου Φιλαρέτουτου Ελεήμονος, εις μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου Σύρου Φιλαρέτου (Ιωαννίδη), του από Σικάγου (1930-1961), τελέσθηκε χθες ο εόρτιος Εσπερινός με τη συμμετοχή των Εφημερίων του Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως και των Ιερών Ναών Αγίου Νικολάου, Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Αγίου Γεωργίου και Ταξιαρχών, συμπροσευχομένου...
01 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:02
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2021 - 8:24

Συμπόρευση με τους έχοντες ανάγκη ευχήθηκε ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Συμπόρευση με τους έχοντες ανάγκη ευχήθηκε ο Μητροπολίτης Σύρου

Στο Παρεκκλήσιο του Επισκοπικού Οίκου Ερμουπόλεως, το τιμώμενο επ` ονόματι του Οσίου Φιλαρέτουτου Ελεήμονος, εις μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου Σύρου Φιλαρέτου (Ιωαννίδη), του από Σικάγου (1930-1961), τελέσθηκε χθες ο εόρτιος Εσπερινός με τη συμμετοχή των Εφημερίων του Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως και των Ιερών Ναών Αγίου Νικολάου, Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Αγίου Γεωργίου και Ταξιαρχών, συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, τους ύμνους του οποίου απέδωσαν οι Ιεροψάλτες της Ερμουπόλεως, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Λουκά Τσούκου.

Παρέστησαν οι Λιμενάρχες Σύρου και Τήνου, ο Διοικητής της Ναυτικής Ακαδημίας Σύρου, συνεργάτες του Ραδιοφωνικού Σταθμού και της Μητροπόλεως και φιλακόλουθοι πιστοί.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, προ του πέρατος του Εσπερινού, ευχήθηκε σε όλους για τον Δεκέμβριο, τον εόρτιο μήνα των Χριστουγέννων, προτρέποντας τους να συμπορευθούν με τους έχοντες ανάγκη βοηθείας και ενισχύσεως συνανθρώπους μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων