05/06/2021 05/06/2021 Στο πλαίσιο της υπηρεσιακής επίσκεψης του στην Ερμούπολη, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος κ. Θεόδωρος Κλιάρης, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ στο Λιμεναρχείο Σύρου την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσία του Διοικητή της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος και του Λιμενάρχη Σύρου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για τις...
05 Ιουνίου, 2021 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2021 - 22:31

Το “ευχαριστώ” του Μητροπολίτη Σύρου στο Λιμενικό Σώμα

Διαδώστε:
Το “ευχαριστώ” του Μητροπολίτη Σύρου στο Λιμενικό Σώμα

Στο πλαίσιο της υπηρεσιακής επίσκεψης του στην Ερμούπολη, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος κ. Θεόδωρος Κλιάρης, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ στο Λιμεναρχείο Σύρου την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσία του Διοικητή της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος και του Λιμενάρχη Σύρου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για τις κοινωνικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι Λιμενάρχες και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, κυρίως όσον αφορά την ταχεία μεταφορά ασθενών από τα νησιά των Κυκλάδων στο Νοσοκομείο Σύρου, τον συνεχάρη για την ευγένεια, την αρχοντιά και την αξιοπρέπεια με την οποία συμπεριφέρονται προς τους επισκέπτες των νησιών και του προσέφερε αναμνηστικό δώρο, ενώ ο κ. Αρχηγός προσέφερε στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ τον θυρεό του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων