18/01/2023 18/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων του «ΝΕΩΡΙΟΥ» και συναντήθηκε με τον Πρέσβυ των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Γιώργο Τσούνη, ο οποίος βρίσκεται στη Σύρο για τα εγκαίνια του «Κέντρου Θαλάσσιας Τεχνολογίας και Καινοτομίας Σύρου» (Aegean Neorion Innovation Center)....
18 Ιανουαρίου, 2023 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2023 - 16:39

Συνάντηση του Μητροπολίτη Σύρου με τον Πρέσβη των ΗΠΑ

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Σύρου με τον Πρέσβη των ΗΠΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων του «ΝΕΩΡΙΟΥ» και συναντήθηκε με τον Πρέσβυ των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Γιώργο Τσούνη, ο οποίος βρίσκεται στη Σύρο για τα εγκαίνια του «Κέντρου Θαλάσσιας Τεχνολογίας και Καινοτομίας Σύρου» (Aegean Neorion Innovation Center).

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Σύρου, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο.

Στη συνάντηση, στην οποία παρίσταντο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ Πάνος Ξενοκώστας, ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον κ. Πρέσβη στη Σύρο, εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε τον κ. Ξενοκώστα, διότι, με την αποδοτική επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Σύρου, προσφέρει εργασία σε πολλούς, ιδιαίτερα νέους, και επικρατεί πλέον κλίμα αισιοδοξίας στο νησί

Επίσης ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να ευοδωθεί η προσπάθειά του να επαναλειτουργήσουν και τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας, εξέλιξη, η οποία θα συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

Ο Πρέσβης κ. Γιώργος Τσούνης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ και εξέφρασε τη συμπαράστασή του σε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη της Ελλάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων