30/12/2021 31/12/2021 Τα Θυρανοίξια περικαλούς Ιερού Παρεκκλησίου που ανήκει στην Ενορία του Αγίου Ιωάννου Ποσειδωνίας, αφιερωμένου στα Εισόδια της Θεοτόκου, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ το απόγευμα της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου 2021. Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επαίνεσε την φιλευσεβή και φιλάγιο οικογένεια της Σύρου, που το ανήγειρε για να ενθρονίσει...
30 Δεκεμβρίου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2021 - 0:48

Θυρανοίξια Ενοριακού παρεκκλησίου στην Ποσειδωνία Σύρου

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Ενοριακού παρεκκλησίου στην Ποσειδωνία Σύρου

Τα Θυρανοίξια περικαλούς Ιερού Παρεκκλησίου που ανήκει στην Ενορία του Αγίου Ιωάννου Ποσειδωνίας, αφιερωμένου στα Εισόδια της Θεοτόκου, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ το απόγευμα της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου 2021.

Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επαίνεσε την φιλευσεβή και φιλάγιο οικογένεια της Σύρου, που το ανήγειρε για να ενθρονίσει σ’ αυτό την εφέστια εικόνα της Θεοτόκου, οικογενειακό κειμήλιο πολλών γενεών, την συνεχάρη για την φιλοκαλία και καλαισθησία, που επέδειξαν στην ανέγερση και τη διακόσμηση του Παρεκκλησίου, το οποίο ευχήθηκε να αποτελέσει τόπο προσευχής και λιμάνι κάθε ταραγμένης ψυχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων