26/04/2022 27/04/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄, συνοδευόμενος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, Αρχιμ. Αλέξιο Παπαδόπουλο και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Δήλου και Μυκόνου, Πρωτοπρ. Πέτρο Μαραγκό, τέλεσε σήμερα το πρωί τα Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Αφού συνεχάρη τους κτήτορες, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος...
26 Απριλίου, 2022 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2022 - 1:17

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στη Μύκονο

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Παρεκκλησίου της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στη Μύκονο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄, συνοδευόμενος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, Αρχιμ. Αλέξιο Παπαδόπουλο και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Δήλου και Μυκόνου, Πρωτοπρ. Πέτρο Μαραγκό, τέλεσε σήμερα το πρωί τα Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Αφού συνεχάρη τους κτήτορες, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ομίλησε προς τους συναχθέντες πιστούς για τη ζωή και το έργο του αγίου Ευαγγελιστού Μάρκου και ευχήθηκε όλοι να επιτελούμε έργο ευαγγελιστού, στέλλοντας, με τους λόγους και τα έργα μας, μηνύματα αγάπης, ειρήνης, αλληλεγγύης και αδελφοσύνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων