25/01/2023 25/01/2023 Προσκεκλημένος του Προέδρου της Πανελληνίου Ενώσεως Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού κ. Εμμανουήλ Τσικαλάκη και με την Κανονική άδεια και ευλογία του Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιτα της Ενώσεως, της οποίας είναι επίτιμο μέλος. Στην τελετή παρέστησαν οι Υφυπουργοί...
25 Ιανουαρίου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2023 - 21:09

Τη Βασιλόπιτα της Πανελλήνιας Ενώσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού ευλόγησε ο Σύρου Δωρόθεος

Διαδώστε:
Τη Βασιλόπιτα της Πανελλήνιας Ενώσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού ευλόγησε ο Σύρου Δωρόθεος

Προσκεκλημένος του Προέδρου της Πανελληνίου Ενώσεως Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού κ. Εμμανουήλ Τσικαλάκη και με την Κανονική άδεια και ευλογία του Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιτα της Ενώσεως, της οποίας είναι επίτιμο μέλος.

Στην τελετή παρέστησαν οι Υφυπουργοί Ναυτιλίας και Εργασίας, Βουλευτές, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, εκπροσωπών τον Σεβασμιώτατο κ. Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Πειραιώς, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας, ο επί τιμή Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ναύαρχος ε.α. κ. Σταμάτιος Ράπτης, ο Πρόεδρος του ΝΑΤ, εκπρόσωποι Κομμάτων, ο διατελέσας Υπουργός Ναυτιλίας κ. Κουρουπλής, Σπουδαστές της Ανώτατης Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, εν ενεργεία και απόμαχοι Πλοίαρχοι, Πλοιοκτήτες και πολλοί Πειραιώτες.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕΝ κ. Εμμανουήλ Τσικαλάκης,  έκανε μία εκτενή αναφορά στο έργο της Ενώσεως και ακολούθως, ομίλησαν και απηύθυναν τις ευχές τους οι παριστάμενοι εκπρόσωποι των Αρχών.

Ο Ιεράρχης οποίος ευχαρίστησε την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για τη συνεχιζόμενη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, ευχαρίστησε τους Πλοιάρχους και όλους τους Ναυτικούς του Εμπορικοῦ Ναυτικού για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη των νησιών και συνεχάρη τους βραβευθησομένους για την προσφορά τους Πλοιάρχους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων