26/02/2022 26/02/2022 Ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας του ΕΦΚΑ (Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης) Σύρου κας Κοκκάλα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου 2022 στα Γραφεία του οργανισμού και ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου, με την παρουσία του διατελέσαντος Υπουργού Εργασίας και Βουλευτού Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση, του Αντιδημάρχου...
26 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2022 - 11:25

Την βασιλόπιτα του ΕΦΚΑ ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Την βασιλόπιτα του ΕΦΚΑ ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σύρου

Ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας του ΕΦΚΑ (Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης) Σύρου κας Κοκκάλα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου 2022 στα Γραφεία του οργανισμού και ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου, με την παρουσία του διατελέσαντος Υπουργού Εργασίας και Βουλευτού Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση, του Αντιδημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικολάου Φωτεινιά εκπροσωπούντος τον Δήμο και τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Λειβαδάρα, καθώς και όλων των Υπαλλήλων της υπηρεσίας, τους οποίους ο Σεβασμιώτατος κσυνεχάρη και ευχαρίστησε, για το έργο που προσφέρουν στην υπηρεσία κυρίως ευπαθών ομάδων και τους ευχήθηκε για το Τριώδιο.

Η Διευθύντρια καλωσόρισε τον Μητροπολίτη και τον Βουλευτή Κυκλάδων, αναφέρθηκε στην προσφορά του ΕΦΚΑ Σύρου στη τοπική κοινωνία και στην στήριξη όσων προσέρχονται στα γραφεία να εξυπηρετηθούν και ευχαρίστησε τους υπαλλήλους.

Ο διατελέσας Υπουργός Εργασίας κ. Ιωάννης Βρούτσης ευχαρίστησε με τη σειρά του τους Υπαλλήλους, τους οποίους χαρακτήρισε συνεργάτες και στυλοβάτες του έργου του και υπενθύμισε τις καινοτόμες δράσεις που υλοποιήθηκαν επί της θητείας του ως Υπουργού Εργασίας, οι οποίες διευκόλυναν την εξυπηρέτηση των πολιτών και μάλιστα των, προς σύνταξη.

Ευχαριστίες, συγχαρητήρια και ευχές απηύθυνε επίσης και ο Αντιδήμαρχος κ. Νικ. Φωτεινιάς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων