07/07/2020 07/07/2020 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στη Χώρα της Μυκόνου, τελέστηκε χθες, εν πληθούση Εκκλησία, ο Εόρτιος Εσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, με τη συμμετοχή όλων των Εφημεριών της νήσου και του φιλοξενουμένου στην Ιερά Μονή Τουρλιανής Αρχιμ. Νεοφύτου, από τα Καυσοκαλύβια του Αγίου Όρους, και την παρουσία του Θεματικού Περιφερειάρχη Διαφάνειας κ....
07 Ιουλίου, 2020 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 17:35

Χαρά Θεού για την Αγία Κυριακή στη Μύκονο

Διαδώστε:
Χαρά Θεού για την Αγία Κυριακή στη Μύκονο

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στη Χώρα της Μυκόνου, τελέστηκε χθες, εν πληθούση Εκκλησία, ο Εόρτιος Εσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, με τη συμμετοχή όλων των Εφημεριών της νήσου και του φιλοξενουμένου στην Ιερά Μονή Τουρλιανής Αρχιμ. Νεοφύτου, από τα Καυσοκαλύβια του Αγίου Όρους, και την παρουσία του Θεματικού Περιφερειάρχη Διαφάνειας κ. Στέλλιου Μπρίγγου, του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνστ. Κουκά, των διατελεσάντων Δημάρχων κ. Γ. Κουσαθανά-Μέγα και κας Ειρήνης Γρυπάρη και της Προέδρου της Αδελφότητος Ανωμεριτών Μυκόνου.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, τον οποίο υπεδέχθησαν στα πρόπυλα του Ναού Πρόσκοποι και τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΜΑΝΤΩ», αφού καλωσόρισε τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Νεόφυτο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, αναφέρθηκε στην ιστορία των Καυσοκαλυβίων του Αγίου Όρους, αναφέρθηκε με ευχαριστίες στην παρασχεθείσα προς αυτόν και τη συνοδεία του φιλοξενία, κατά την προ έτους επίσκεψή του στο Κελλί των Ιωασαφαίων, κατά την πανήγυρι της ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου και παρεκάλεσε τον Αρχιμ. Νεόφυτο να ευλογήσει το λαό της Μυκόνου.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας, τα μέλη του Πολιτιστικού Σςυλλόγου «ΜΑΝΤΩ» παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς στον προαύλιο χώρο του Ναού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων