30/08/2020 30/08/2020 Απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν στους χώρους της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών καθώς και σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές υπό την επίβλεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου. Ακόμα η Ιερά Μητρόπολη ανακοίνωσε ότι “Κατόπιν επίσκεψης κλιμακίου του ΕΟΔΥ στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών και λήψης δειγμάτων για την πραγματοποίηση εξετάσεων για τον covid-19, σας πληροφορούμε...
30 Αυγούστου, 2020 - 20:26
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2020 - 20:13

Απολυμάνσεις στην Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών

Διαδώστε:
Απολυμάνσεις στην Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών

Απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν στους χώρους της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών καθώς και σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές υπό την επίβλεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου. Ακόμα η Ιερά Μητρόπολη ανακοίνωσε ότι “Κατόπιν επίσκεψης κλιμακίου του ΕΟΔΥ στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών και λήψης δειγμάτων για την πραγματοποίηση εξετάσεων για τον covid-19, σας πληροφορούμε ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης π. Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιος ως και όλο το Υπαλληλικό Προσωπικό της Ιεράς Μητροπόλεως, βρέθηκαν Αρνητικοί στον ως άνω ιό”.

Ακόμα όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “Παράλληλα πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους του Επισκοπείου, των διοικητικών Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως και του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου «ο Άγιος Νικόλαος». Τέλος να αναφερθεί ότι συνεχίζονται οι προγραμματισμένες απολυμάνσεις για τον covid-19 στους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Ιεράς μας Μητροπόλεως για την ασφάλεια όλων μας όπως επίσης στους χώρους των Πνευματικών Κέντρων και των ενοριακών συσσιτίων υπό την επίβλεψη του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων