26/09/2020 26/09/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών απευθύνεται στα φιλάνθρωπα αισθήματα του χριστεπωνύμου πληρώματός της και κάνει έκκληση να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα με απότερο στόχο την αποστολή τους στα «Σπίτια Αγάπης» του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, προκειμένου να βοηθήσουν τους δοκιμαζομένους συνανθρώπους να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες που προκλήθηκαν...
26 Σεπτεμβρίου, 2020 - 20:27
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2020 - 20:09

Έκκληση της Μητροπόλεως Τρίκκης για τρόφιμα προς τους πληγέντες

Διαδώστε:
Έκκληση της Μητροπόλεως Τρίκκης για τρόφιμα προς τους πληγέντες

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών απευθύνεται στα φιλάνθρωπα αισθήματα του χριστεπωνύμου πληρώματός της και κάνει έκκληση να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα με απότερο στόχο την αποστολή τους στα «Σπίτια Αγάπης» του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, προκειμένου να βοηθήσουν τους δοκιμαζομένους συνανθρώπους να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες που προκλήθηκαν από το ακραίο καιρικό φαινόμενο.

Τυποποιημένα τρόφιμα όπως κριθαράκι, μακαρόνια, φακές, ρεβίθια, φασόλια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ντοματοπολτός, λάδι (σε λίτρο), κονσέρβες, δημητριακά, χαρτιά κουζίνας, χαρτί υγείας με διάρκεια μακράς λήξεως, συλλέγονται ήδη στους ενοριακούς Ναούς της πόλεως και των χωρίων μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ευλαβείς πιστοί της Ιεράς Μητροπόλεως μπορούν να απευθύνονται στον ιερέα της ενορίας τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων