27/02/2019 27/02/2019 Τελέστηκε η μοναχική κουρά (ρασοευχή) του κ. Δημητρίου Καραλή την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Ο Σεβασμιώτατος έδωσε στον νέο μοναχό το όνομα Ιερώνυμος, προς τιμή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. Κατά την ομιλία του...
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2019 - 11:39

Μοναχική κουρά στη Μητρ.Τρίκκης

Διαδώστε:
Μοναχική κουρά στη Μητρ.Τρίκκης

Τελέστηκε η μοναχική κουρά (ρασοευχή) του κ. Δημητρίου Καραλή την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε στον νέο μοναχό το όνομα Ιερώνυμος, προς τιμή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Κατά την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος επισήμανε τη σημασία αφιερώσεως ενός νέου ανθρώπου στον Θεό και στην Εκκλησία, απηύθυνε πατρικές νουθεσίες στον νέο μοναχό Ιερώνυμο, συνεχάρη τους γονείς και οικείους του για τη χριστιανική αγωγή που του προσέφεραν και υπογράμμισε στο πυκνό εκκλησίασμα τη σημασία της προσελεύσεως ενός νέου στο μοναχισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων