30/07/2019 30/07/2019 Το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος διέμεινε στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης έως το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2019. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Iεράς Μητροπόλεως: Τα κορίτσια που φιλοξενούνται εκεί είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, ενώ ο Σεβασμιώτατος επιθεώρησε τα σπιτάκια που μένουν...
30 Ιουλίου, 2019 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2019 - 17:19

Ο Μητρ.Τρίκκης και Σταγών στην Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Τρίκκης και Σταγών στην Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως

Το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος διέμεινε στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης έως το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2019.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Iεράς Μητροπόλεως:

Τα κορίτσια που φιλοξενούνται εκεί είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, ενώ ο Σεβασμιώτατος επιθεώρησε τα σπιτάκια που μένουν και μοιράστηκε στιγμές χαράς μαζί τους.

Το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Χρυσόστομος διακόνησε στην κουζίνα της κατασκηνώσεως κάνοντας πράξη τον ευαγγελικό λόγο: «Εἰ τὶς θέλει πρῶτος εἶναι, ἔσται πάντων ἔσχατος καὶ πάντων διάκονος» (Μρκ. 9, 35).

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος διένειμε στην αρχηγό, στα στελέχη και σε όλα τα κορίτσια αναμνηστικό δώρο.

Συνεχάρη επίσης τον επί δεκατέσσερα συνεχή έτη αρχηγό Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Γραδούλα, καθώς και όλα τα στελέχη για την ομαλή και ιδιαιτέρως ωφέλιμη για τα παιδιά ζωή της κατασκήνωσης, καθώς και για τον χρόνο που διαθέτουν τα στελέχη για να προσφέρουν την διακονία τους στα παιδιά της Μητροπόλεως μας.

Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συμφάγει με τα παιδιά, αλλά και να κάνει εόρτια έκπληξη στην θυγατέρα του π. Γεωργίου για τα γενέθλιά της.

Ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης έκλεισε τη γιορτή απευθύνοντας αφυπνιστικά μηνύματα προς όλους και συγχαίροντας τα παιδιά για τις δραστηριότητές τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων