29/07/2019 29/07/2019 Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων κατά την θερινή περίοδο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 το μεσημέρι επισκέφθηκε την Κατασκήνωση της «Γ.Ε.Χ.Α.» στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων. Εκεί έτυχε θερμής υποδοχής από τα αγόρια και τα στελέχη με επικεφαλής τον Πνευματικό Προϊστάμενο Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Χουρμουζιάδη. Κατά την εκεί...
29 Ιουλίου, 2019 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2019 - 15:43

Ο Μητρ.Τρίκκης κοντά στα παιδιά

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Τρίκκης κοντά στα παιδιά

Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων κατά την θερινή περίοδο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 το μεσημέρι επισκέφθηκε την Κατασκήνωση της «Γ.Ε.Χ.Α.» στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων.

Εκεί έτυχε θερμής υποδοχής από τα αγόρια και τα στελέχη με επικεφαλής τον Πνευματικό Προϊστάμενο Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Χουρμουζιάδη.

Κατά την εκεί επίσκεψή του ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και τους κοπιώντας της κατασκηνώσεως και να απολαύσει κατασκηνωτικές δραστηριότητες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων