30/09/2019 30/09/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019  το απόγευμα στις 6:00 θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Γοργοεπηκόου» στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς...
30 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2019 - 15:40

Ο Μητρ.Τρίκκης στη Πανήγυρι του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Γοργοεπηκόου»

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Τρίκκης στη Πανήγυρι του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Γοργοεπηκόου»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019  το απόγευμα στις 6:00 θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Γοργοεπηκόου» στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος σε οδούς της ενορίας.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό επί τη εορτή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «Γοργοεπηκόου».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων