23/08/2019 23/08/2019 Πλήθος κόσμου όπως και κάθε χρόνο κατέκλυσε τον ιστορικό Ναό Πόρτας Παναγιάς ο οποίος βρίσκεται στους πρόποδες της οροσειράς του Κόζιακα ελάχιστα μέτρα από την κωμόπολη της Πύλης. Την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2018 κατά την Ακολουθία του Εσπερινού Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από πατέρες της Ιεράς Μονής Δουσίκου και...
23 Αυγούστου, 2019 - 22:55

Ο Μητρ. Τρίκκης στον ιστορικό Ναό Πόρτας Παναγιάς στην Πύλη Τρικάλων

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Τρίκκης στον ιστορικό Ναό Πόρτας Παναγιάς στην Πύλη Τρικάλων

Πλήθος κόσμου όπως και κάθε χρόνο κατέκλυσε τον ιστορικό Ναό Πόρτας Παναγιάς ο οποίος βρίσκεται στους πρόποδες της οροσειράς του Κόζιακα ελάχιστα μέτρα από την κωμόπολη της Πύλης.

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2018 κατά την Ακολουθία του Εσπερινού Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από πατέρες της Ιεράς Μονής Δουσίκου και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Ποιμενάρχης ηγήθηκε της λιτανεύσεως του Επιταφίου του Θεομητορικού σώματος πέριξ του Ιερού Ναού και εν συνεχεία εψάλλησαν τα Εγκώμια της Θεοτόκου.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Χειλάς από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή και τις αρετές της Υπεραγίας Θεοτόκου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων