11/09/2019 11/09/2019 Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού εκ του κειμηλιαρχείου του Παναγίου Τάφου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος Χοροστάτησε κατά την διάρκεια του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συμπαραστατούμενος από ιερείς της...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:38
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2019 - 8:39

Πλήθος κόσμου προσκυνά τον Τίμιο Σταυρό

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου προσκυνά τον Τίμιο Σταυρό

Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού εκ του κειμηλιαρχείου του Παναγίου Τάφου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος Χοροστάτησε κατά την διάρκεια του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συμπαραστατούμενος από ιερείς της πόλεως των Τρικάλων παρουσία πλήθους κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων