27/04/2020 29/04/2020 Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Απριλίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων το Άγιο Φώς από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη. Εν συνεχεία, μετά τις χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες, τελέσθηκε Δέηση. Οι πιστοί μπορούν να...
27 Απριλίου, 2020 - 21:48
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2020 - 16:08

Υποδέχτηκαν το Άγιο Φως στα Τρίκαλα με χαρμόσυνες καμπάνες

Διαδώστε:
Υποδέχτηκαν το Άγιο Φως στα Τρίκαλα με χαρμόσυνες καμπάνες

Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Απριλίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων το Άγιο Φώς από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Εν συνεχεία, μετά τις χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες, τελέσθηκε Δέηση.

Οι πιστοί μπορούν να παραλαμβάνουν το Άγιο Φως από το παρεκκλήσιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων