15/03/2021 15/03/2021 Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, της Τυρινής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε και την Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Ζάρκο Τρικάλων, το οποίο έχει πληγεί από τους σεισμούς της 4ης και 5ης Μαρτίου 2021. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας περπάτησε σε οδούς το χωριού...
15 Μαρτίου, 2021 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2021 - 15:54

Ο Σεβασμιώτατος δίνει κουράγιο στο σεισμόπληκτο Ζάρκο Τρικάλων

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος δίνει κουράγιο στο σεισμόπληκτο Ζάρκο Τρικάλων

Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, της Τυρινής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε και την Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Ζάρκο Τρικάλων, το οποίο έχει πληγεί από τους σεισμούς της 4ης και 5ης Μαρτίου 2021.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας περπάτησε σε οδούς το χωριού και σε συνομιλίες που είχε με κατοίκους δόξασε το Θεό που δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα και μετέδωσε κλίμα αισιοδοξίας και τόνισε ιδιαιτέρως την αποφασιστικότητα να αποκατασταθούν οι ζημιές τάχιστα.

Ο Σεβασμιώτατος συνέστησε επίσης σε όλους ψυχραιμία και σύνεση και ευχήθηκε οι εν Τρίκκη Άγιοι, να προστατεύουν το λαό και τον τόπο και να βοηθήσουν να ξεπεραστεί γρήγορα η δεινή δοκιμασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων