12/02/2019 12/02/2019 Ο ορεινός όγκος της περιοχής των Τρικάλων δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη, στους σπουδαστές και σπουδάστριες  της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων να εκπαιδευτούν στα δύσκολα. Εδώ και μέρες έχουν στρατοπεδεύσει στο Περτούλι και καθημερινά εξασκούνται σε «χειμερινές ασκήσεις» διατηρώντας το αξιόμαχο σε υψηλό βαθμό. Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών...
12 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2019 - 21:58

Τους σπουδαστές της ΣΜΥ ευλόγησε ο Μητρ. Τρίκκης

Διαδώστε:
Τους σπουδαστές της ΣΜΥ ευλόγησε ο Μητρ. Τρίκκης

Ο ορεινός όγκος της περιοχής των Τρικάλων δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη, στους σπουδαστές και σπουδάστριες  της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων να εκπαιδευτούν στα δύσκολα. Εδώ και μέρες έχουν στρατοπεδεύσει στο Περτούλι και καθημερινά εξασκούνται σε «χειμερινές ασκήσεις» διατηρώντας το αξιόμαχο σε υψηλό βαθμό.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος μαζί πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως βρέθηκαν κοντά στους σπουδαστές και τέλεσαν την Ακολουθία του Αγιασμού παρουσία του Ανωτέρου Διοικητού Φρουράς Τρικάλων και Διοικητού της Σ.Μ.Υ Ταξιάρχου κ. Δημοσθένους Κωστοπούλου.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής και να διαπιστώσει τις εξαιρετικές εντυπώσεις τους από την χειμερινή διαβίωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων