16/04/2021 16/04/2021 Μια υπαίθρια εκκλησία έστησε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης στο Ψήλωμα Καλαμπάκας μετά την απόφαση που έκρινε ακατάλληλη την εκκλησία του χωριού λόγω των ζημιών από τους ισχυρούς σεισμούς. Η ανακοίνωση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Νικολάου Μόκα έχει ως εξής: «Ο άνθρωπος που θέλει να είναι κοντά στον λαό...
16 Απριλίου, 2021 - 20:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 20:14

Υπαίθρια εκκλησία στο Ψήλωμα Καλαμπάκας

Διαδώστε:
Υπαίθρια εκκλησία στο Ψήλωμα Καλαμπάκας

Μια υπαίθρια εκκλησία έστησε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης στο Ψήλωμα Καλαμπάκας μετά την απόφαση που έκρινε ακατάλληλη την εκκλησία του χωριού λόγω των ζημιών από τους ισχυρούς σεισμούς.

Η ανακοίνωση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Νικολάου Μόκα έχει ως εξής:

«Ο άνθρωπος που θέλει να είναι κοντά στον λαό και στον Θεό είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, κατόπιν συνεννόησης με κατοίκους του Ψηλώματος και τον Πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας και τον τοπικό Σύμβουλο του χωριού Λιάνο Δημήτρη, έστησαν σκηνή στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας ώστε οι χωριανοί να τελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, λόγω του ότι η εκκλησία έχει κριθεί ακατάλληλη μετά από τους τελευταίους σεισμούς που χτύπησαν την περιοχή μας.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Μιχαλάκη για την προσφορά του στον τόπο μας.

Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Ασπροκκλησίας, Ψηλώματος, Κερασούλας
Μόκας Νικόλαος»

Πηγή: www.tameteora.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων