16/11/2020 16/11/2020 «Αν όταν ήρθα σας αγαπούσα μια φορά, τώρα σας αγαπώ χιλιάδες» αυτό τόνισε με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, απευθυνόμενος στο ποίμνιο του, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας αφού αναφέρθηκε στην επέτειο της συμπλήρωσης ενός έτους από την ενθρόνιση του στην Μητρόπολη Φθιώτιδος. Την ίδια ώρα παρουσίασε την διαφορά της...
16 Νοεμβρίου, 2020 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2020 - 21:17

«Αν όταν ήρθα σας αγαπούσα μια φορά, τώρα σας αγαπώ χιλιάδες»

Διαδώστε:
«Αν όταν ήρθα σας αγαπούσα μια φορά, τώρα σας αγαπώ χιλιάδες»

«Αν όταν ήρθα σας αγαπούσα μια φορά, τώρα σας αγαπώ χιλιάδες» αυτό τόνισε με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, απευθυνόμενος στο ποίμνιο του, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας αφού αναφέρθηκε στην επέτειο της συμπλήρωσης ενός έτους από την ενθρόνιση του στην Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Την ίδια ώρα παρουσίασε την διαφορά της περυσινής 16ης Νοεμβρίου με την φετινή ημέρα εν μέσω της πανδημίας και των δοκιμασιών, που έχουν προκύψει.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων